Nieuws van de jongens die vannacht weer gaan landen in het Belgenland

Het was enorm genieten voor de jongens de laatste dagen De Ducky heeft de toch weer voortreffelijk uitgedaan en denk dat ze nu echt op punt staat. Op een nukkige boggiekabel hadden de jongens geen problemen meer deze laatste dagen en hingen vanmorgen terwijl al de andere nog in een diepe slaap zaten aan de lijn om de TD gerust te stellen. TD ze heeft het overleefd ons Ducky.

Robby is ondertussen in de groep voor altijd omgedoopt naar “WOBBIE” en het slapen in de co-piloot stoel heeft hij blijkbaar als wat beter afgeleerd “Voor mij dit jaar een superervaring Ook omdat ik nu met Jean al wat meer ervaring heb en die FIA roadbooks Leuk zeker voor herhaling vatbaar werken met nota’s op deze manier. Hij werdt rijkelijk beloond door onze NL vrienden voor zijn portierwerk aan de vele poortjes en afsluitingen van de natuurparken die ze doorkruiste.

Jean werd door de groep omgedoopt tot ” ancien d’Afrique ” en heeft bijna de volledige rally als 1ste het peloton 2CV’s voorgereden. Afrika is en blijft een droomland en hoe meer je er komt Hoe meer je er verliefd op wordt. Woorden die een groot gekend belgisch rally en F1 piloot ooit ook uitsprak na zijn zoveelste wedstrijd op het wondermooie continent. Al was het weer dit jaar wel verassend te noemen met bij momenten serieuze regenbuien en stormen.

De jongens gingen dit jaar Ducky ook nog mooi poetsen voor ze naar de haven moest voor ingescheept te worden. Niet dat de TD een blikje Afrikaanse coca-cola terugvindt nadat ze weer in België aankomt!! Het werd op jolijt en gelacht onthaald. Topprestatie weer jongens en dikke proficiat en op naar het volgende avontuur. Iedereen van het hele team ook de NL vrienden brachten het er goed vanaf zonder kleerscheuren en met weer een ervaring rijker. Ik als TD wacht nu vol ongeduld op de foto’s van de reis en deze komen zeker in de komende dagen nog in een album aanbod

Ook voor ander nieuws blijf onze website van de NL vrienden in het oog houden of hun facebookpagina.  Facebook 2cvadventure of op hun website http://www.2cvadventure.nl

 

“Le TD”

Jeffrey