Stokkem – Utrecht – Almeria 20/09/2014,

Normaal gezien gingen we met de eenden rechtstreeks naar Almeria in Spanje maar omdat we
die 2300 km asfalt voor onze eendjes niet echt als de beste oplossing zagen hebben we ze op een autotrailer gezet voor transport naar Almeria de week ervoor zoals jullie al wel gelezen hadden.
Nu moesten wijzelf er nog geraken en daarvoor had Maurice een vliegtuig geregeld via de luchthaven in Utrecht.
Zaterdag ochtend om 7 uur stond onze taxi klaar voor ons te brengen.
Eenmaal daar gekomen stond ons een hartelijk ontvangstcomite op te wachten van onze nederlandse vrienden met familie.
Eenmaal iedereen afscheid had genomen en wij ingecheckt waren kregen we te horen dat onze vlucht vertraging had omwege van het slechte weer.
Wat een geluk dat onze ‘Afrika knop’ al omgezet was dus wachten geblazen en de tijd ging voorbij met een kop koffie en een broodje en Maurice zen Applicaties waarbij we zagen welke vliegtuigen landen in realtime.
Na een vertraging van 2u eenmaal in de vlieger nog rusten geblazen tot in Malaga waar onze bus tot Almeria ons stond op te wachten maar…
Toen we aangekomen waren was de bus natuurlijk weg dus hebben we maar naar het eerste beste autoverhuurbedrijf en alles in orde, 2 knalrode Citroen C4 piccasso’s stonden ons op te wachten waarmee we onze weg konden vervolgen naar Almeria.
Toen we aangekomen waren op Camping La Garoffa werden we direct benoemt toen Salon deelnemers terwijl nog niet de helft van de eenden aan waren gekomen.
Fijn even de bungalow in en dan naar de bar voor de avond af te sluit..